fbpx

Ardor ARDR

Wat is Ardor ARDR?

Adorwijzer

Advanced Blockchain Technology, Ardor ARDR is een blockchain-as-a-service platform waarmee mensen de blockchain technologie van Nxt kunnen gebruiken door middel van “child chain”. Aangezien alle verwerking op de “main chain” van Ardor zal plaatsvinden, hoeven de child-chain-creators zich geen zorgen te maken over gemeenschappelijke problemen bij het creëren van een blockchain, maar ook om het te beveiligen met genoeg nodes. Child chain creators kunnen gebruik maken van functies die momenteel in Nxt worden gezien, zoals gedecentraliseerde fasering, stemming en handel, en kunnen intergreren met andere child chains op het platform, waaronder IGNIS, de eerste child chain die wordt gelanceerd.

De Ardor Main Chain

De Ardor Main Chain zal de plek zijn waar alle Ardor tokens (ARDR) geplaatst zullen worden. Het zal dienen als het systeem dat alle Child Chains beveiligt en hun transacties verwerkt. Hoewel sommige transacties mogelijk zijn op de Main Chain, zoals het uitwisselen van ARDR van een account naar de andere, zijn de meeste functies niet beschikbaar op de keten zelf om de prestaties te verbeteren en blockchain bloat te verminderen. Omdat het 100% Proof-of-Stake is, zal er geen extra verwerking nodig zijn voor mining, aangezien er geen nieuwe tokens worden gemaakt. Er komen dus geen nieuwe tokens meer bij omdat alle Ardor ARDR tokens al zijn gecreëerd.

Snel

Elk blok dat alle transacties in de Child Chain bevat, wordt verwerkt in ongeveer 60 seconden of minder.

Schaalbaar

Transactiegegevens van de Child Chain worden gesneden, waardoor de grootte van de blockchain onafhankelijk is van het aantal Child Chains.

Veilig

Ardor wordt gebouwd door Jelurida, het bedrijf van het kernontwikkelingsteam van Nxt, een blockchain met jaren bewezen veiligheid en stabiliteit.

Klik hier voor alle informatie over Ardor ARDR: https://www.ardorplatform.org/

Hoe koop ik Ardor ARDR?

Klik op de groene button hieronder om Ardor ARDR te kopen of te verkopen: