fbpx

Bitcoin Cash BCC

Wat is Bitcoin Cash?

BitcoinCashwijzer

Op 1 augustus 2017 had het Bitcoin Network een vork die leidde tot de creatie van een nieuwe cryptocurrency genaamd Bitcoin Cash BCC. Het symbool voor Bitcoin Cash is BCC (hoewel bij sommige uitwisselingen het symbool BCH is om conflicten te voorkomen met reeds bestaande tokens op dat platform).

 Wat is Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash BCC is een cryptocurrency gecreëerd via een vork van het Bitcoin-netwerk. Dit betekent dat elke gebruiker die Bitcoin ten tijde van de vork heeft gehouden (1 augustus 2017), nu een equivalent bedrag heeft van Bitcoin Cash op de forked Bitcoin Cash blockchain.

Hoe is Bitcoin Cash anders dan Bitcoin?

Bitcoin Cash BCC werd gecreëerd als antwoord op het jarenlange debat tussen de Bitcoin-gemeenschap over de beste manier om Bitcoin te schalen naar meer gebruikers. De meest eenvoudige oplossing, en de door Bitcoin Cash aangenomen, is om de Max Blocksize Limit parameter van de Bitcoin codebase te verhogen. Terwijl Bitcoin de limiet van de blokgrootte op één megabyte blijft (voor 250.000 transacties per dag mogelijk), heeft Bitcoin Cash de limiet verhoogd tot 8MB, waardoor circa twee miljoen transacties per dag verwerkt kunnen worden.
Wat de gebruikers van Bitcoin / Bitcoin Cash betreft, is er heel weinig opvallend verschil op het frontend wanneer u valuta gebruikt. Het belangrijkste verschil tussen deze munten is het feit dat BCC-protocol, gezien gelijke hashrate, meer transacties per seconde mogelijk maakt, die vertaalt naar snellere betalingen en lagere kosten.

Waarom noemen sommige mensen Bitcoin Cash “Bcash”?

Er zijn sommige die het bestaan ​​van Bitcoin Cash voor persoonlijke redenen verzetten en willen het ondermijnen als een levensvatbaar alternatief voor Bitcoin. In plaats van een technische of economische kritiek op Bitcoin Cash te geven, verwijzen deze mensen naar Bitcoin Cash als “bcash” op sociale media in de hoop dat deze bijnaam tot verwarring zal leiden en de adoptiepercentages verminderen.
Als uw portemonnee of uitwisseling gebruik maakt van de term “bcash”, verwijzen ze waarschijnlijk naar Bitcoin Cash; Maar er moet op worden gewezen dat “bcash” niet de juiste naam is, noch een veelgebruikte afkorting van Bitcoin Cash, en is een vijandige poging om gebruikers te verwarren. Het is het beste om voorzichtig te zijn met iemand die de term “bcash” zou gebruiken in plaats van de daadwerkelijke naam van de valuta, Bitcoin Cash.

Moet ik Bitcoin Cash BCC gebruiken?

Of u nu Bitcoin Cash wilt of niet, is helemaal voor u. Terwijl Bitcoin momenteel een grotere netwerk- en ondersteunende infrastructuur heeft, vallen er veel van de steeds hogere kosten en lange transactietijden. Bitcoin Cash biedt lagere kosten en een betrouwbaarder transactievermogen dan Bitcoin. Wat de ontwikkeling betreft, is het merendeel van de code voor Bitcoin Cash precies hetzelfde als Bitcoin’s. Dit maakt het ontwikkelen van software of het wijzigen van bestaande software om Bitcoin Cash vrij eenvoudig te ondersteunen.

Hoe koop ik Bitcoin Cash BCC?

Klik op de groene button hieronder om Bitcoin Cash BCC te kopen of te verkopen: