fbpx

Zcash ZEC

Wat is Zcash ZEC?

Zcashwijzer

Zcash ZEC is de eerste open, toestemmingloze cryptocurrency die de privacy van transacties volledig kan beschermen met behulp van zero-knowledge cryptografie.

De Zerocoin Electric Coin Company (ZECC) streeft ernaar een nieuwe standaard voor privacy te stellen door middel van baanbrekende cryptografie.

In een open en programmeerbaar financieel systeem is privacy de enige manier om fungibiliteit te waarborgen en te garanderen dat cryptocurrency uitwisselbaar is als een vloeibaar medium van uitwisseling voor gebruikers. Bedrijven hebben de bescherming van de privacy langs hun supply chain nodig om hun zaken te kunnen uitvoeren, met name in het kader van openbare blokketens. Daarnaast zijn wij van mening dat persoonlijke privacy nodig is voor kernwaardige waarden zoals waardigheid, intimiteit en moraliteit.

ZECC is een science-driven team.

Onze wetenschappers en ingenieurs zijn de ontdekkers van de onderliggende wetenschappelijke principes en de ontwerpers van het protocol; Wij zijn niet de controllers of de machthouders, en hebben geen controle over de mijnbouw of distributie van Zcash. Elke gebruiker van Zcash draagt ​​bij aan zijn decentralisatie, waardoor hij het beschermt tegen falen en corruptie. Ons team is één van de vele deelnemers in het netwerk. We hebben Zcash gemaakt, maar het ultieme lot ligt niet in onze handen, maar in de jouwe.

Aangezien Zcash een open-source protocol is, controleert het Zerocoin Electric Coin Company (ZECC) het niet (inclusief het beheer van de mijnbouw of distributie ervan) of heeft speciale toegang tot privé of afgeschermde transacties. Net zoals iedereen, heeft ZECC alleen de mogelijkheid om een ​​privé of afgeschermde transactie te zien als het een feest is voor die transactie of iemand het met de juiste weergavetoets biedt. ZECC’s rol in het ecosysteem is het aanbieden van updates voor het Zcash-protocol dat het publiek kan kiezen om te implementeren of te negeren. ZECC verkoopt, ruil, verzendt of bewaar Zcash niet voor consumenten of het publiek in het algemeen.

Klik hier voor alle informatie over Zcash ZEC: https://z.cash

Hoe koop ik Zcash ZEC?

Klik op de groene button hieronder om Zcash ZEC te kopen of te verkopen: