fbpx

EthereumClassic ETC

Wat is Ethereum Classic ETC?

EthereumClassicwijzer

Ethereum Classic is een beveiligd, censorbestendig, betrouwbaar, publiek, vertrouweloos en gedecentraliseerd platform voor het uitvoeren van applicaties.nsen en steeds meer bedrijven die computers over de hele wereld runnen, met behulp van software die wiskundige problemen oplost ofwel een slim algoritme. Het is het eerste voorbeeld van een groeiende categorie (nieuw) geld, bekend als cryptocurrency.

Hoe is Ethereum Classic gerelateerd aan Ethereum?

Om de relatie te begrijpen is het belangrijk om de geschiedenis te kennen. Het is vooral belangrijk om bekend te zijn met de DAO-aanval en hoe de Ethereum Foundation erop reageerde. Ook is het belangrijk om bekend te zijn met de sterke bezwaren die zijn beschreven in de Ethereum Classic Independence Verklaring.

Hoe is Ethereum Classic gerelateerd aan Bitcoin?

Bitcoin was de eerste blockchain applicatie. Ethereum Classic is een algemeen blockchain platform om veel meer toepassingen te gebruiken dan Bitcoin can.

Wat is een blockchain?

Een blockchain is een speciaal type gedistribueerde database. Het belangrijkste kenmerk van blockchains is dat niemand hen controleert! Er is niemand die iedereen moet vertrouwen om het te beheren. Daarom worden ze aangeduid als vertrouweloos. Gebruikers verzenden taken in transacties die zijn ingedeeld in blokken die samenhangen om kettingen te vormen.

Wat is een slim contract?

Slimme contracten zijn computersystemen die activa beheren zoals automatische tellermachines en het Bitcoin-systeem. Ethereum Classic kan veel soorten slimme contracten uitvoeren. Als Ethereum Classic slimme contracten niet voornamelijk financieel zijn, is het zinvol om hun autonomie te benadrukken door hen als agenten te noemen.

Wat is ether?

Ether en ETC wijzen op de native cryptocurrency die gebruikt wordt om taken te betalen, zoals het installeren van nieuwe slimme contracten.

Wat is gas?

Gas is een samengestelde eenheid die gebruikt wordt om de hoeveelheid middelen te vermelden die nodig zijn om taken te verrichten, zoals het installeren van nieuwe slimme contracten.

Klik hier voor alle informatie over Ethereum Classic ETC: https://ethereumclassic.github.io/

Hoe koop ik Ethereum Classic ETC?

Klik op de groene button hieronder om Ethereum Classic ETC te kopen of te verkopen: