fbpx

Nem XEM

Wat is Nem XEM?

Nemwijzer

Nem XEM is een wereldwijd open source project. Het is een peer-to-peer blockchain platform en is geschreven in Java en JavaScript met 100% originele broncode. NEM heeft een verklaard doel van een breed distributiemodel en heeft nieuwe eigenschappen in blockchain-technologie geïntroduceerd in zijn bewijs van belang (POI) algoritme. NEM beschikt ook over een geïntegreerd P2P beveiligd en gecodeerd messaging systeem, multisignature accounts en een Eigentrust ++ reputatiesysteem.

NEM is niet alleen een cryptocurrency. NEM is een blockchain project dat veel meer voldoet dan alleen de native currency tokens “XEM”. Daarnaast, en nog belangrijker, is Nem XEM een peer to peer platform en biedt diensten zoals betalingen, messaging, asset making en namingsystme. Er zal veel meer komen omdat NEM een evoluerende oplossing is met een uitstekende core blockchain technologie.

NEM is met alpha-testen begonnen vanaf 25 juni 2014, gevolgd door langdurig en uitgebreid beta-testen vanaf 20 oktober 2014. Nem XEM is uiteindelijk gelanceerd op 31 maart 2015.

Waarom moet ik NEM gebruiken als er Bitcoin is?

Bitcoin is een crypto-valuta en ook de meeste crypto munten. Sommige zijn applicatie-specifieke, terwijl sommige zuiver crypto-munten zijn. Behalve dat NEM een andere cryptovaluta is, is NEM een oplossing platform. Er is meer te bieden als platform. Als een crypto-valuta vereist het niet veel computergracht en energie om een ​​knooppunt uit te voeren. NEM pleit ook voor een lage toegangsbelemmering met het bewijs van belang (POI) in plaats van de traditionele die veel stakes of computergracht vereisen om te minen. In NEM noemen we het oogsten. Daarnaast gebruikt het ook een andere oplossing, genaamd Eigentrust ++ om de slechte actoren in het netwerk te valideren en uit te zeven. Als een evoluerende oplossing zet NEM het podium voor betere zaken. In het begin heeft NEM dit te bieden:

  • Eerste blockchain gebaseerde multisig oplossing.
  • Een gecodeerde messaging oplossing die ook uncrypted en hex messaging mogelijk maakt.
  • Harvesting: Als het Harvesting begint, hoeft u uw portemonnee niet open te houden voor harvest. Het kan gesloten zijn en de portemonnee hoeft niet online te zijn.
  • Beveiligde portemonnee, dat wil zeggen portemonnee hoeft niet online te zijn. Het kan achter een firewall verstoppen en verbindt zich alleen rechtstreeks met de NIS via het lokale netwerk.
  • De portemonnee is beschermd door een wachtwoord. Het wachtwoord en de private sleutel verlaten nooit de computer waarop de portefeuille loopt.
  • Mozaïeken zijn de eigendomsfunctie van NEM en maken het mogelijk om activa te creëren om mutabele, onveranderlijke, capped, non capped, divisible, niet te delen, mogelijkheid om met andere tokens te worden verpakt en geheven te worden. Ze komen met beschrijvingen en maken deel uit van Namespaces.
  • NEM’s naming service, Namespaces, stelt organisaties in staat om een ​​merk of merk te bouwen die bekend en geïdentificeerd kan worden om de reputatie van hun projecten te vergroten.
  • Mobiele portemonnees voor Android en iOS, evenals een pure javascript lichte portemonnee voor desktops.
  • Spambeveiliging ontworpen om aanvallen op het netwerk te voorkomen door de kosten van de aanvallers te verhogen.
  • Node Rewards voor deelnemers met high powered nodes die lichte en mobiele portefeuilles bedienen.

Wat kan ik met NEM doen?

U kunt betalingen en berichten snel, veilig en tegen lage kosten op een wereldwijde schaal verzenden en ontvangen zonder dat u een bankrekening nodig heeft. U kunt wereldwijd goederen maken en kopen / verkopen / verhandelen. In de toekomst zullen er spannendere opties zijn.

Klik hier voor alle informatie over Nem XEM: https://www.nem.io/index.html

Hoe koop ik Nem XEM?

Klik op de groene button hieronder om Nem XEM te kopen of te verkopen: