fbpx

Nxt NXT

Wat is Nxt NXT?

Nxtwijzer

NXT DECENTRALISEREN DE TOEKOMST

Nxt NXT is een geavanceerd blockchain platform dat opbouwt en verbetert de basisfunctionaliteit van baanbrekende cryptocurrencies zoals Bitcoin. Cryptocurrency en financiële systemen zijn de eerste veelgebruikte toepassingen van blockchain technologie, maar de blockchain en de bijbehorende technologie kunnen voor veel meer gebruikt worden.

Nxt NXT revoleert de financiële technologie, crowdfunding en governance-industrieën door niet alleen de baanbrekende Nxt NXT-crypto-valuta te leveren, maar ook een krachtige, modulaire toolset om op te bouwen op welke manier Nxt gebruikers zich kunnen voorstellen. Nxt geeft gebruikers volledige vrijheid om hun eigen applicaties te creëren.

Nxt NXT: Cryptocurrency waarde

Gedecentraliseerde cryptocurrencies zijn sinds de lancering van Bitcoin in 2009, de eerste wijd aangenomen gedecentraliseerde cryptocurrency. Bitcoin en andere cryptocurrencies combineren cutting edge-encryptietechnologie met een gedecentraliseerd peer-to-peer netwerk van gebruikers en computersystemen.

De voordelen die cryptocurrencies kunnen bieden boven de traditionele betaalmethoden zijn echt opmerkelijk. Zij laten mensen toe om veilig en veilig hun geld op te slaan en over te dragen zonder dat er een extern bureau nodig is. Voor de eerste keer in de geschiedenis van financiën kan een individu over een paar minuten volledige controle over hun eigen fondsen hebben en binnen enkele minuten geld over de hele wereld kunnen sturen zonder te vertrouwen op banken, betalingsmaatschappijen of andere derden.

Nxt NXT is de digitale valuta die fungeert als brandstof voor het Nxt ecosysteem. Naast het worden gebruikt als transactiekosten bij het overdragen van Nxt NXT van de ene gebruiker naar de andere, wordt het ook gebruikt om activa te creëren die zaken kunnen vertegenwoordigen als obligaties of eigendom van een project, een gedecentraliseerde poll op het blockchain maken of willekeurige gegevens opslaan Op de blockchain. Natuurlijk kan het ook als externe valuta worden gebruikt, op dezelfde manier dat u Bitcoins of dollars kunt besteden om goederen en diensten te kopen.

NXT: Blockchain 2.0

Een van de meest essentiële elementen van Nxt is waarschijnlijk de blockchain zelf. Dit is de reeks blokken die de volledige transactiegeschiedenis bevatten sinds de oprichting van Nxt in 2013. Nieuwe transacties worden geregistreerd als onderdeel van nieuwe blokken die decentraal zijn verwerkt in de keten, waardoor deze nieuwe transacties in de Nxt blockchain worden opgenomen.

De eerste generatie cryptocurrencies pionierde het concept van het gebruik van een blockchain om een ​​veilig, betrouwbaar en stabiel, maar volledig gedecentraliseerd en open record van transacties te behouden. In de eerste plaats werd blockchain-technologie voornamelijk gebruikt om de transactie en de oprichting van cryptocurrencies te volgen. Maar de makers van Nxt zagen het potentieel om blockchain technologie te gebruiken voor iets meer door meerdere kernfuncties toe te voegen.

Nxt geeft projectontwikkelaars en individuen een krachtig toolkit, gecombineerd met een makkelijk te gebruiken API-systeem, waardoor mensen de Nxt blockchain technologie integreren en gebruiken in hun eigen applicaties en projecten.

Klik hier voor alle informatie over Nxt NXT: https://www.nem.io/index.html

Hoe koop ik Nxt NXT?

Klik op de groene button hieronder om Nxt NXT te kopen of te verkopen: