fbpx

Stellar XLM

Wat is Stellar XLM?

Stellarwijzer

Stellar is een platform dat banken, betalingssystemen en mensen verbindt.
Integreer Stellar XLM om geld snel, betrouwbaar en vrijwel zonder kosten te verplaatsen.

De missie van Stellar XLM is om financiële toegang en geletterdheid wereldwijd uit te breiden.

Wanneer personen toegang hebben tot financiële diensten en het vertrouwen dat deze diensten in hun beste belang werken, kunnen deze individuen hun leven onafhankelijk verbeteren. Toch is het huidige financiële systeem te duur en ingewikkeld, waardoor miljoenen mensen aan de zijlijn staan.

Net zoals het internet iedereen toelaat om een ​​e-mail te sturen of een blog te maken, stelt Stellar’s gemeenschappelijke financiële platform u nu gemakkelijk toe, te sparen en geld te ontvangen, zonder grote kosten of gedoe.

Verantwoordelijkheden

De Stichting is verantwoordelijk voor:

 • Programma’s ter bevordering van digitale financiële geletterdheid gefinancierd door subsidies van digitale valuta en distributie van lumen.
 • Het ontwikkelen van gratis tools en diensten die de gebruikers van het netwerk en het netwerk zelf ondersteunen, met name de functies die worden gezien als gunstig voor de wereld die niet door winstgevende entiteiten worden aangepakt.
 • Zorgen dat het Stellar-protocol vrij toegankelijk blijft voor iedereen die het wenst te gebruiken.

Transparantie
De afgelopen jaren is gebleken dat er een wereldwijde overgang naar digitaal geld begint en grote hoeveelheden kapitaal binnenkomen in de ruimte. Onze non-profitstructuur is ontworpen om ervoor te zorgen dat we gericht blijven op het doel om zo veel mogelijk mensen te leren en toegang te geven. Bij het ontwerpen en uitvoeren van programma’s zorgt de non-profit ervoor dat het niet een bevoorrechte speler in het netwerk of het protocol is.

Om vertrouwen op te bouwen – binnen de gemeenschap en binnen Stellar XLM – zijn we toegewijd aan transparantie en andere waarborgen. Daarom zullen, als onderdeel van Stellar XLM’s governance-praktijken, het volgende permanent en publiekelijk beschikbaar worden gesteld:

 • Som van salarissen + lumen subsidies van alle werknemers
 • Kwartaallikse begroting
 • Details / mechanisme van de verschillende lumen distributie programma’s
 • Totaal aantal personen die hebben meegewerkt aan het directe aanmeldingsprogramma en het aantal verdeelde lumen
 • Details en vooruitgang van het verhoogde toegangsprogramma, inclusief aantal ontvangen aanvragen, toegekende subsidies en distributieplanning
 • Details en vooruitgang van het bitcoin programma
 • Totale lumens die door de Stichting worden gehouden
 • Funding
 • De Stichting kreeg een lening van $ 3.000.000 van Stripe, die vervolgens met 2% van de lumen werd terugbetaald. De Stichting mag maximaal 5% van de oorspronkelijke lumens gebruiken om activiteiten te financieren (inclusief de terugbetaling van de lening).

Lumenverdeling

Bij genesis werden 100 miljard lumen gecreëerd. De lumen moeten op de volgende manier naar de wereld worden verdeeld.

50% voor de wereld via het directe onderwijsprogramma
25% voor non-profitorganisaties om onderbestede bevolkingen te bereiken via het verhoogde toegangsprogramma
20% voor het bitcoin programma
5% voor operationele kosten
Om aanvullende stabiliteit te bieden aan het systeem, hebben de non-profit founders en Stripe vrijwillig afgesproken om geen van de oorspronkelijk ontvangen lumens te verkopen (ofwel via werknemersfinanciering in het geval van de oprichters of via terugbetaling van de lening) gedurende ten minste vijf jaar; Stripe mag echter een van hun lumens veiling, mits de begunstigden er ook mee akkoord zijn om hun lumens niet te verkopen voor vijf jaar, en de nettowinst wordt teruggestuurd aan de Stichting.

Direct inschrijfprogramma

50% van de initiële lumen is gewijd aan het directe aanmeldingsprogramma. Het doel van het programma is om financiële kennis en toegang tot financiële diensten over de hele wereld uit te breiden. Ons doel is om de eerste toewijzing van 50 miljard lumen in drie jaar maar niet langer dan vijf jaar te verdelen.

Registratie voor het eerste directe aanmeldingsprogramma wordt via Facebook gedaan. We gebruiken Facebook als onze eerste inlogmethode, omdat het de grootste identiteitsdatabase is en ons doel is om zoveel mogelijk mensen te bereiken met onze educatieve programma’s voordat u geld uitbetaalt. Daarom hebben we een systeem nodig waarmee we dubbele of spam accounts kunnen screenen.

We zullen een website opzetten waar iedereen kan komen registreren. We zullen ook redelijke inspanningen doen om frauduleuze accounts of mensen met meerdere Facebook-accounts af te schermen. Zodra het directe aanmeldingsprogramma is gestart, begint de Stichting met alternatieve kanalen voor de distributie van lumen, met inbegrip van sms en andere online kanalen, om meer mensen toegang te krijgen zonder dat u een Facebook-account hoeft te hebben.

Mensen die aan dit programma deelnemen, krijgen hun eerste lumensubsidie ​​om een ​​account te financieren die zij zullen gebruiken om te leren hoe u online financiële instrumenten kunt gebruiken. Daarnaast worden de extra lumenbeloningen behaald door het afronden van educatieve tutorials.

Stellar XLM verbind zich om tenminste het volgende aantal mensen per maand toe te laten in het directe aanmeldingsprogramma.

Maand 1: 10k mensen
Maand 2: 20k mensen
Maand 3: 50k mensen
Maand 4-12: 100k mensen per maand
Maand 12+: uitsluitend bedekt met technische beperkingen

Stellar STR verwacht nog groter bereik dan deze cijfers, alleen door de schaalbaarheid van het netwerk. Zodra deze maandelijkse grenzen zijn bereikt, kunnen mensen worden geplaatst

Klik hier voor alle informatie over Stellar XLM: https://www.stellar.org/

Hoe koop ik Stellar XLM?

Klik op de groene button hieronder om Stellar XLM te kopen of te verkopen: