fbpx

Startcoin START

Wat is Startcoin START?

Startcoinwijzer

Startcoin START is de digitale valuta voor crowdfunding. StartCOIN maakt gebruik van de kracht van crowdfunding en social media om verandering te creëren

StartCOIN is een digitale valuta die u beloont om de verandering te ondersteunen. Hoe meer je deelt en ondersteunt projecten of hoe meer StartCOIN je vasthoudt, des te meer StartCOINs ontvang je. Door deel te nemen aan de startjoin gemeenschap, wordt u onderdeel van deze crowd funding revolutie.

Ze streven ernaar om de eerste stabiele digitale valuta te zijn die wordt gecreëerd om crowdfunding te promoten en te ondersteunen.

StartCOIN is een belonings gerelateerde munt die gebruikers beloont voor het pledging, delen en houden van StartCOIN. Het stimuleert verandering voor goed. Registreer op StartJOIN om deel te zijn van een crowdfunding community met een verschil, die de kracht van sociale media gebruikt om verandering te creëren.

Waarom gebruik de munt?

U kunt het kopen, vasthouden, ermee beloven; Alles wat je doet, financiert projecten die de wereld echt kunnen veranderen. Door deze valuta te gebruiken, helpen u om projecten op StartJOIN te laten gebeuren.

Eerlijke verdeling

StartCOIN is de valuta voor iedereen. We streven ernaar om de eerste stabiele digitale valuta te zijn voor financiering van menigte, waarbij de verdeling en de waarde van de munt niet alleen door de mijnwerkers, maar de gemeenschap worden gecontroleerd.

Gebruikersbeloningen

Elke gebruiker die meer dan 100 StartCOIN op StartJOIN bezit, ontvangt elke week gratis StartCOIN. Hoe meer je doet, hoe meer je vasthoudt, hoe meer je beloond wordt. We weten dat interacties veranderingen mogelijk maken, dus elke week worden de meest royale en actieve gebruikers beloond met gratis munten.
Ondersteuningsproject

Klik hier voor alle informatie over Startcoin START: https://startcoin.org/

Hoe koop ik Startcoin START?

Klik op de groene button hieronder om Startcoin START te kopen of te verkopen: