fbpx

Radium RADS

Wat is Radium RADS?

Radiumwijzer

Radium Core is de organisatie die de Radium RADS blockchain ondersteunt. Zij zijn een toegewijd team van ontwikkelaars, leden van de gemeenschap en gebruikers die erop gericht zijn het bewustzijn en goedkeuring van Radium en SmartChain te vergroten. Radium Core is ook een open source community die streeft naar het ontwikkelen en publiceren van de Radium Core code.

Wat is Radium Core?

Radium Core is de primaire portemonnee implementatie voor het Radium blockchain protocol. Radium Core is ook de organisatie die belast is met het handhaven en bijwerken van de core wallet code en het beheren van de munten gemeenschap. Daarnaast is Radium Core de ruggengraat van de Radium SmartChain.

Het hoofdteam omvat de volgende leden:

Justin Jacobeen: oprichter en SmartChain Developer, SmartChain Software Solutions, LLC
Alaniz: Radium Core Developer en Community Manager
Timothy Mesker: oprichter en ontwikkelaar, MGR Project Radium, LLC
Lamptoast: Assistent SmartChain Developer
Goblynn: SmartChain Beta Testing
De missie van Radium RADS is om cryptografische beveiliging te bieden aan dagelijkse en zakelijke gebruikers door gebruik te maken van blockchain technologie. We bereiken dit door de standaard blockchain functies uit te breiden via de SmartChain. De gedecentraliseerde aard van Radium is iets wat we streven naar behoud en bevordering. Als een organisatie zijn onze hoofdfuncties de Radium Core-code in stand te houden en te ontwikkelen, de community-aspecten van Radium te beheren, marketing en promotie te hanteer en gebruikers te informeren over hoe ze de software effectief kunnen gebruiken.

Klik hier voor alle informatie over Radium RADS: https://projectradium.org/

Hoe koop ik Radium RADS?

Klik op de groene button hieronder om Radium RADS te kopen of te verkopen: