fbpx

Pivx PIVX

Wat is Pivx PIVX?

Pivxwijzer

Pivx PIVX, Private Instant Verified Transaction (X), is een op privacy-gefocust, gedecentraliseerd, open source cryptocurrency. Het wordt gerund door een wereldwijde gemeenschap die bestaat uit ontwikkelaars, vernieuwers, en liefhebbers van technologie.

Pivx PIVX is een transactieve beveiliging en privacy gericht gedecentraliseerde open source cryptocurrency.

Wat betekent dat?
Het betekent dat PIVX in essentie is ontworpen, ontwikkeld en ontwikkeld met de beste praktijken en ontwikkelingen om uw transactie veiligheid en privacy te waarborgen.

Oké, en wat betekent dat?
Het betekent dat we geloven dat u het recht hebt om privé en veilig uit te wisselen, zonder inmenging van corporatocratiedruk, overheidsinvloeden, gierige ogen en onverschrokken personen en bewegingen. Het betekent dat we in deze moderne tijd geloven, het is tijd om mensen in staat te stellen hun winst uit te wisselen en te gebruiken hoe en wanneer ze dat willen, met een gemoedsrust dat hun transacties snel en op een eigen en geverifieerde manier plaatsvinden.

Op 1 februari 2016 onder de naam Darknet (DNET), na ontwikkelingen en grotere betrokkenheid van de gemeenschap, werd besloten om professioneel te rebranden en de naam officieel te veranderen in Pivx PIVX om de basis van de idealen en ideologieën van de gemeenschap nauwkeurig weer te geven. In de cryptocurrency.
Het hoofddoel van PIVX is het bereiken van bijna directe private transacties en een governance die het netwerk helpt bij het ondersteunen van alle betrokken gebruikers. Alhoewel we goed op weg zijn om dit te bereiken, zijn enkele van de kenmerken in ontwikkeling en zou het in de nabije toekomst moeten verschijnen.

Klik hier voor alle informatie over Pivx PIVX: https://pivx.org/nl/home_nd/

Hoe koop ik Pivx PIVX?

Klik op de groene button hieronder om Pivx PIVX te kopen of te verkopen: