fbpx

Myriadcoin MYR

Wat is Myriadcoin MYR?

Myriadcoinwijzer

Myriadcoin MYR werd gelanceerd in februari 2014 door 8bitcoder, verfraaid van Zetacoin. Het was de eerste cryptocurrency om vijf beveiligingsalgoritmen te gebruiken om de veiligheid te vergroten en de basis te verbreden van mensen die het zouden kunnen gebruiken – SHA256d en Scrypt voor ASIC-mijnwerkers, Skein en Myr-Groestl voor GPU-mijnwerkers, en Qubit voor GPU en CPU mijnwerkers. Qubit is sindsdien vervangen door Yescrypt. Huntercoin, die eind 2013 werd gelanceerd, was eigenlijk de eerste munt om meerdere PoW-algoritmes (SHA256d en Scrypt) te gebruiken, maar de focus was niet op mijnbouw, maar eerder op een blockchain-based spel dat de grote meerderheid van de nieuwe munten produceerde.

Myriad is genoemd in ‘Mastering Bitcoin’, eerste editie, 2014 van Andreas Antonopoulos.

Myriad heeft verscheidene spin-offs geproduceerd, waarvan de eerste Saffroncoin was, die ook gebruik maakte van vijf PoW-algoritmes. Digitalcoin en Digibyte zijn beide hard-forked om respectievelijk drie en vijf PoW-algoritmen te gebruiken. Unitus is een andere vijf-algo PoW-munt die meerdere PoW-algos deelt met Myriad, en stelt gebruikers in staat om op alle vijf van zijn algos te fuseren. Auroracoin en Verge hebben ook plannen aangekondigd om te vorken voor multi-algo.

In augustus 2015 heeft Myriad hardvurk gemaakt om samen te smelten op zijn SHA256d en Scrypt algoritmes in een poging om de beveiliging te verbeteren en een stabiele hashrate op die twee algoritmen te behalen. Op dit moment werd de doelbloktijd voor elk algoritme ook veranderd in vijf minuten (voorheen 2,5 minuten) om een ​​totale blokdoelstijd van 1 minuut te bereiken (voorheen 30 seconden); Deze verandering zal de emissiecurve uitstrekken met een factor van 2x tot ongeveer 20 jaar.

In augustus 2016, in blok 1764000, gebruikte Myriad mijnbouwconsensus om het Qubit-algoritme te vervangen door het Yescrypt-algoritme om de decentralisatie van mijnen te behouden. Myriad werd de eerste cryptocurrency om mijnconsensus te gebruiken om een ​​mijnalgoritme te veranderen.

Klik hier voor alle informatie over Myriadcoin MYR: http://myriadcoin.org/en/home

Hoe koop ik Myriadcoin MYR?

Klik op de groene button hieronder om Myriadcoin MYR te kopen of te verkopen: