fbpx

FeatherCoin FTC

Wat is FeatherCoin FTC?

Feathercoinwijzer

Feathercoin is een krachtige open-source digitale valuta met monetaire eigenschappen gekoppeld aan Bitcoin, Litecoin en een groot aantal talloze alt munten, maar onder de kap is iets heel anders. Feathercoin is een zeer verbeterd en aangepast stukje software in vergelijking met de Bitcoin en Litecoin protocollen. Gebaseerd op Bitcoin, ontwikkelde Litecoin, waaruit Feathercoin geboren was, met het doel om uit te breiden, te experimenteren en te bouwen op de blockchain-technologie op een manier die openstaat voor deelname. Ruim een jaar later heeft dit geleid tot de ontwikkeling van veel buitengewone projecten, maar niemand zoals NeoScrypt. Door de steun van de gemeenschap en het harde werk van Phoenixcoin’s lead-ontwikkelaar Ghostlander, hebben we Scrypt genomen waar het nu al jaren geleden zou moeten leiden

Over Feathercoin

Feathercoin is een krachtige open-source digitale valuta met monetaire eigenschappen, vergelijkbaar met Bitcoin, Litecoin en een groot aantal talloze alt munten, maar onder de kap is iets heel anders. Feathercoin is een zeer verbeterd en aangepast stukje software in vergelijking met de Bitcoin en Litecoin protocollen. Gebaseerd op btc, ontwikkelde ltc, waaruit ftc geboren is, met het doel om uit te breiden, te experimenteren en te bouwen op de blockchain technologie op een manier die openstaan ​​voor iedereen om deel te nemen. Ruim een ​​jaar later heeft dit geleid tot de ontwikkeling van veel buitengewone projecten, maar niemand zoals NeoScrypt. Door de steun van de gemeenschap en het harde werk van Phoenixcoin’s lead developer Ghostlander, hebben we Scrypt genomen waar het nu al jaren geleden zou moeten leiden.

Laten we Technisch worden

Feathercoin is gebaseerd op NeoScrypt en implementeert vele functies die niet in de meeste crypto munten worden gezien. We hebben open source projecten voor ATM’s en Point of Sales apparatuur, t-shirt portefeuilles, laser geëtst fysieke Feathercoins en Raspberry Pi gebaseerde projecten. Er zijn echt te veel dingen om te lijst maar hier zijn enkele technische aspecten die Feathercoin van de meeste onderscheiden.

NeoScrypt Algoritme
Huidige Gen ASIC weerstand
80 Coin beloning per blok
336 miljoen munten in totaal
Blokdoel is 1,0 minuten
Blokbeloning helpt elke 2.100.000 blokken
Herstel elk blok met 15, 120 en 480 blokgemiddelden en 25% demping.
Standaard Feathercoin netwerk poort is 9336
Standaard RPC mijnport is 9337
EHRC (verbeterde Hash Rate Compensation)
ACS (Advanced Checkpointing)

Klik hier voor alle informatie over FeatherCoin FTC: https://www.feathercoin.com/

Hoe koop ik FeatherCoin FTC?

Klik op de groene button hieronder om FeatherCoin FTC te kopen of te verkopen: