fbpx

Emercoin EMC

Wat is Emercoin EMC?

Emercoinwijzer

Emercoin is een van ’s werelds grootste digitale valuta- en blockchain-platforms. Emercoin stelt gebruikers in staat om geld en waardevolle informatie, overal ter wereld, op elk gewenst moment snel, veilig en betaalbaar te ruilen.

Volledige controle en zekerheid over uw geld

Emercoin is een digitale valuta die gebruik maakt van de kracht van blockchain-technologie om de veiligste manier te bieden om geld te verzenden, ontvangen en opslaan. Een blockchain is een gedistribueerde database waarin cryptografie gebruikt wordt om ervoor te zorgen dat records niet kunnen worden gewijzigd.

Grensloze betalingen, 24/7 toegang

Met de Emercoin blockchain kunt u overal ter wereld geld opslaan, verzenden en ontvangen. Wanneer u uw geld beheert, bepaalt u wanneer u het wilt verzenden. Niemand kan je geld opleggen, en kunnen hun geld niet doorbrengen als je Emercoin gebruikt. Internationale betalingen nemen nu minuten, geen dagen.

Goedkope oplossing

Emercoin is zeer betaalbaar. U kunt op elk moment, overal voor pennies, elke hoeveelheid geld veilig sturen. De Emercoin blockchain is een veiliger manier om geld te sturen dan een bank vanwege de superieure technologie die de controle terug geeft aan de eigenaar.

Meer dan alleen geld

Emercoin is veel meer dan geld, het is informatie. U kunt op veilige wijze opslaan, verzenden en ontvangen eigendom en identiteit informatie, registreren censuur-resistente domeinnamen en surfen op het internet zonder wachtwoorden meer te gebruiken! Deze diensten zijn 24 uur per dag beschikbaar op de Emercoin blockchain.

Eigen en bescherm uw identiteit

Wanneer u Emercoin gebruikt, bent u de enige eigenaar van uw geld en dit betekent dat er geen derde partij is die u informatie kan verliezen. Niemand kan je identiteit stelen of u opvragen wanneer u Emercoin gebruikt, en u kunt kiezen hoeveel informatie u aan iemand onthult wanneer u ze geld of informatie stuurt.

Klik hier voor alle informatie over Emercoin EMC: https://emercoin.com/

Hoe koop ik Emercoin EMC?

Klik op de groene button hieronder om Emercoin EMC te kopen of te verkopen: