fbpx
coinwijzer workshop bitcoin cryptocurrency

Workshop bitcoin en cryptocurrency met 10 % korting!

Volg de workshop bitcoin en cryptocurrency en wordt via deze 1 dags cursus ‘specialist’ op het gebied van blockchain en digitale valuta ! Start met een workshop die als doel heeft kennis te maken met de wereld van digitale blockchain technologie. Je maakt in een kleine van maximaal 5 personen een begin met je investeringsportfolio.

We staan aan de vooravond van een massale adoptie van cryptocurrency. Hoewel de politiek haar invloed op de munten uitoefent blijft de waarde opvallend constant. En is er een opwaartse trend. De verwachting is dat bitcoin en altcoins een vast plaatst gaan innemen naast de huidige landgebonden valuta. Juist omdat we aan het begin staan van een tijdperk wat vergelijkbaar is met de start van het internet tijdperk is het NU het moment om de vruchten te plukken.

We hebben met coinwijzer de mogelijkheid bedongen u 10% korting te geven op het cursusgeld. Meld u nu aan voor de workshop bitcoin en cryptocurrency en wordt zoals het spreekwoord zegt ” 1 oog in het land der blinden”.

Tijdens de workshop wordt onder andere behandeld:

  • hoe verzamel ik zoveel mogelijk bitcoins
  • aanmelding en werking van de verschillende crypte exchanges
  • blockchain technologie afgezet tegen Tangle technologie en crypte exchages
  • het alternatieve betalingssysteem van het volk

Ter voorbereiding zijn een aantal acties van belang. Om deze instructies te ontvangen mailt u naar frank@frankoonk.com

Pak NU de kans die u een voorsprong geeft waardoor uw leven een andere wending kan nemen. Inversteer in uzelf Profiteer van de omwenteling van landgebonden geld naar cryptocurrency en anticipeer om de waardeontwikkeling. Boek nu de workshop bitcoin en cryptocurrency en ontvang 10% korting! Stuur een mail met je gegevens naar info@coinwijzer.nl en we nemen nog dezelfde dag contact met je op om de wokshop Bitcoin en cryptocurrency te plannen.

3 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *