fbpx
cardano-ada-logo

Cardano-ADA? Wat is dat eigenlijk?

Cardanowijzer

Cardano-ADA is een gedecentraliseerd openbaar blockchain- en cryptocurrency-project en is volledig open source. Cardano ontwikkelt een slim contractplatform dat meer geavanceerdere functies wil leveren dan elk eerder ontwikkeld protocol. Het is het eerste blockchain-platform dat evolueert uit een wetenschappelijke filosofie en een op onderzoek gebaseerde benadering. Het ontwikkelingsteam bestaat uit een groot wereldwijd collectief van deskundige ingenieurs en onderzoekers.

Lees op de Cardano pagina alles over de Cardano blockchain.

Klik hier om direct gemakkelijk Cardano te kopen

Cardano-ADA

Als u Cardano Ada wilt gebruiken, moet u Daedalos Digital Wallet downloaden. Daedalus is een veilige en gelaagde deterministische portemonnee voor Ada’s cryptocurrency. Installeer Daedalos op uw computer en open de applicatie. Als je hulp nodig hebt bij het instellen van je digitale portemonnee, bekijk dan de Daedalus Zelfstudievideo:

U kunt nu ADA’s verzenden en ontvangen en uw eigen transactiegeschiedenis bekijken. Voor meer informatie over het voltooide Ada-transactielog en de Cardano-blockchain zelf, gebruikt u de Cardano-blockchainbrowser. Dit is een tool die wordt gebruikt om te zoeken naar speciaal gebouwde uitwisselingen. Je kunt ook de laatste informatie over de status van de blockchain zien, zoals informatie over zijn slot en epoch. Naast het verzenden en ontvangen van Cardano ADA heeft de Deadaros-portemonnee ook veel speciale functies die het voor u gemakkelijk maken om te gebruiken en u een hoge mate van beveiliging bieden. Deze kenmerken omvatten:

  • Versleutelde privésleutels en uitgaande wachtwoorden om bescherming te bieden tegen beveiligingsbedreigingen zoals malware.
  • De portefeuille kan worden gebruikt om papieren certificaten af ​​te geven en geld in de kluis te plaatsen om de hoogste beveiligingsopties te krijgen.
  • De aflossing van Ada is rechtstreeks gebaseerd op Daedalus-portefeuilles en ondersteunt zowel gecodeerde als niet-versleutelde inwisselingscertificaten.
  • Configureerbare controle van het niveau van transactiemonitoring stelt gebruikers in staat ervoor te zorgen dat transacties onomkeerbaar worden.

Ingenieurs ontwerpen en bouwen meer nuttige functies. Ontwikkelingsplannen zijn onder meer:

  • Ethereum Classic en Bitcoin worden ondersteund.
  • Mobiele portemonnee voor Android en iOS.
  • Eigen vermogen stelt Ada-houders in staat deel te nemen aan het proces voor het genereren van blokken en meer geld te verdienen.
  • Bevat een community app store, bouwt applicaties en ondersteunt vrijwel alle cryptocurrencies.

Wil je Cardano ADA kopen click dan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *