fbpx

Litebit Review

12, Oktober 2021

LiteBit, dat Europawijd meer dan 1 miljoen gebruikers telt, heeft alleen al in de eerste zes maanden van 2021 voor miljoenen euro’s aan handelsactiviteit gefaciliteerd. LiteBit biedt tientallen cryptocurrencies aan die je online kunt kopen en verkopen via de LiteBit app.

Wat is Litebit?

In de kern is LiteBit een cryptocurrency-broker waarmee je honderden digitale valuta’s kunt kopen en verkopen vanuit huis. De broker bestaat al sinds 2013 en is gevestigd in Rotterdam. De broker is in de loop van de jaren uitgegroeid tot één van de grootste brokers in Europa. Doordat LiteBit een grote broker is, bieden ze veel verschillende cryptocurrencies aan tegen een aantrekkelijke prijs. LiteBit was de eerste broker die meerdere verschillende cryptovaluta aanbood inclusief een wallet.

De voordelen van LiteBit

Heb je geen tijd om onze LiteBit review in zijn geheel te lezen? Bekijk dan de voors en tegens die door ons review team zijn samengesteld

Pro’s 

  • Grote broker met meer dan 40 verschillende cryptocurrencies
  • Accepteert IDEAL en Credit Card
  • Laag commissietarief van
  • Top mobiele app

Minpunten

  • Ondersteunt geen e-wallets zoals Paypal
  • Geen aandelen of andere traditionele activa – alleen crypto

 Direct Cryptocurrency kopen

Eerst en vooral kunt u met LiteBit direct cryptocurrencies kopen vanuit uw luie stoel. U koopt de coins makkelijk via iDEAL of met uw Credit Card. Zowel Visa en MasterCard worden ondersteund. Voordat u toegang krijgt om crypto te kopen en verkopen, moet u een kopie van uw paspoort of rijbewijs uploaden en een gezichtsverificatie voltooien via uw webcam of mobiele apparaat.

Dit duurt zelden langer dan 5 minuten van begin tot eind. Welke cryptocurrencies u direct kunt kopen met uw debit of credit card? Dit omvat tientallen tokens. Je hebt de grote digitale valuta’s zoals Bitcoin, Binance Coin, Ethereum en Cardano, maar ook kleinere coins zoals Verge, Chainlink, Dash of Chiliz.

 

Als de cryptocurrency waarin je geïnteresseerd bent niet in de lijst staat, kun je deze niet kopen.

LiteBit Mobiele App

LiteBit heeft een mobiele applicatie. De LiteBit app – die compatibel is met zowel iOS- als Android-apparaten, is in wezen een kopie van de website – maar in een volledig geoptimaliseerd formaat voor smartphones.

Met andere woorden, de app biedt dezelfde diensten – zoals de mogelijkheid om crypto te kopen, verkopen, uw portefeuille te controleren, geld te storten en op te nemen.

Is LiteBit veilig?

De gouden vraag die in deze bespreking nog moet worden behandeld, is of LiteBit al dan niet veilig is. Dit is een enigszins uitdagende vraag om te beantwoorden. Enerzijds beschikt LiteBit over een aanzienlijk aantal veiligheidscontroles die ervoor zorgen dat je op een veilige manier cryptocurrencies kunt kopen en verkopen.

Dit omvat:

  • 2FA: Twee-factor authenticatie is vereist wanneer u probeert in te loggen op uw LiteBit account of wanneer u een opname doet. Dit betekent dat LiteBit een code naar je mobiele telefoon stuurt – die moet worden ingevoerd om toegang tot je account te krijgen.
  • Apparaat/IP Whitelisting: Elke keer dat u probeert in te loggen op uw LiteBit account vanaf een nieuw apparaat of IP adres – zult u een extra veiligheidsstap moeten doorlopen. Dit gebeurt meestal in de vorm van een e-mailbevestiging.

Zoals u kunt zien uit het bovenstaande, LiteBit heeft verschillende vangnetten om het houden van Cryptocurrency zo veilig mogelijk te maken.

LiteBit Review – Conclusie

Samengevat, met meer dan 1 miljoen gebruikers vinkt LiteBit duidelijk veel van de juiste vakjes aan. Niet alleen kun je er cryptocurrencies kopen en verkopen tegen een commissie van slechts 0,02% – maar je kunt er ook digitale tokens kopen IDEAL of met je creditcard. Bovendien vinden we het fijn dat LiteBit meer dan 40 verschillende Cryptocurrencies ondersteunt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *