fbpx

Ethereum hard fork. Is dit het moment om te kopen?

Ethereum Metropolis komt eraan! Na veel overleg en updates is de tijd eindelijk gekomen voor de volgende grote sprong. Er is veel over te doen en met een goede reden. De laatste keer dat Ethereum een network shift heeft gedaan, was van Frontier naar Homestead, toen sprong de prijs omhoog met meer dan 100% van $ 12 naar $ 30.

De belangrijkste vragen met betrekking tot de hard fork:

  • Gaat de prijs van Ether omhoog?
  • Wat zijn de eigenschappen die metropolis in Ethereum zal aanbrengen?
  • Wordt er een nieuwe munt gecreëerd? Aangezien Ethereum een hard fork moet doen om Metropolis door te voeren.
  • Krijgen we 3 Ethereum munten (samen met ETC en ETH)?Laten we het in deze blog gaan bekijken:

Wat is Ethereum Metropolis? De 4 etappes van Ethereum.

Dit is niet de eerste keer dat Ethereum wordt geüpgraded en het zal ook niet de laatste keer zijn. Ethereum was niet ontworpen om alleen als crypto currency te worden gebruikt. Het was ontworpen om een ​​platform te zijn voor gedecentraliseerde (blockchain) toepassingen. Maar voordat dat kan, moet het eerst verschillende groeistadia doorgaan. Met elk stadium verdubbelt Ethereum en krijgt het meer en meer eigenschappen waardoor het systeem robuuster en naadloos wordt.

Het volledige lanceringsproces van Ethereum is verdeeld in 4 fasen. Dit is gedaan om ervoor te zorgen dat verschillende fasen hun eigen ontwikkelingstijd hebben en dat elke fase zo efficiënt en optimaal mogelijk is ontwikkeld.

De 4 fasen zijn als volgt:

  • Frontier: Dit is wat iedereen kreeg toen Ethereum voor het eerst werd gelanceerd.
  • Homestead: het stadium waar we zijn wanneer we dit schrijven.
  • Metropolis: de komende fase.
  • Serinity: Het laatste stadium.

Metropolis is de 3e etappe in het 4-traps proces en er komen veel interessante functies bij wanneer het wordt geïmplementeerd. Hier zijn enkele van de belangrijkste die grote gevolgen hebben.

 

Dus Ethereum ondergaat weer hard fork? Zal er dan ook een derde Ethereum coin komen?

Nee, die komt er niet. Door de Ethereum / Ethereum Classic en de Bitcoin / Bitcoin Cash hardforks zijn mensen begonnen aan te nemen dat alle hard forks een versplintering en dus een nieuwe coin veroorzaken. Maar dat is gewoon niet het geval.

De reden waarom die hardforks de een versplintering veroorzaakten was omdat de voorgestelde wijzigingen (de Ethereum hard fork en de Segwit activatie) zo controversieel waren dat niet iedereen dit wilde en dus niet iedereen binnen de community aan boord was.

Echter, de upgrades waar we het nu over hebben zijn al lang van te voren unaniem afgesproken. Iedereen weet dus dat dit zou gebeuren. Deze hard fork is niet het gevolg van een noodgreep, deze hard fork is het gevolg van een upgrade, daarom zal er geen community split komen en er zal geen nieuwe coin of cryptocurrency komen.

Het enige punt van betwisting zou de proof of stake hardfork kunnen zijn, maar de miners gaan niet veel winnen door op de oude blockchain te blijven, omdat de moeilijkheid van het minen dit bijna onmogelijk maakt.

 

Ethereum Metropolis de Conclusie: Wat gaat er nu gebeuren? En, gaat de waarde van Ether naar omhoog?

We weten het niet, we zijn geen financiële adviseurs. U moet uw eigen onderzoek doen voordat u in een munt investeerd. Maar wat we met zekerheid kunnen zeggen is dat ze de laatste keer dat Ethereum is geüpdatet, de waarde is gestegen met meer dan 100%..

De eerste fase van deze hard fork “Byzantium” brengt zo veel veranderingen in Ethereum, dat het fascinerend zal zijn om te zien wat er gaat gebeuren. De implementatie van zk-snarks is in het bijzonder een game changer en natuurlijk zal de 2e fase van deze hard fork “Constantinopel” met zijn “proof of stake” iets zijn dat iedereen in de crypto wereld in de gaten zal houden. Het komende jaar kan absoluut revolutionair zijn voor Ethereum en hun droom van een gedecentraliseerde toekomst.

Klik hier en koop hier Ethereum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *