fbpx

Voxels VOX

Wat is Voxels VOX?

Voxelswijzer

De toekomst van de virtual reality

Door de geweldige kracht van de virtuele realiteit te combineren met de adembenemende ontwrigtende aard van de cryto-valuta en blockchaintechnologie Voxelus ‘in game cryto-currency, is de Voxels VOX een nieuw wereldwijd ecosysteem van VR-inhoud en technologie in het leven geroepen.

Het Voxelus Platform

Voxelus is een platform waarmee iedereen, waar dan ook, virtuele realiteitsplaatsen en ervaringen creëert, delen en afspelen zonder een enkele code te schrijven. Voxelus beschikt ook over een real-time multiplayer-app die de inhoud maakt die is gemaakt met het bureaubladgereedschap, dat momenteel werkt op Oculus Rift en de Samsung Gear VR.

De asset library kan uitgebreid worden door inhoud te kopen van de Voxelus Marketplace. Om te kunnen functioneren in de Marketplace-gebruikers hebben Voxels nodig.

De Voxelus Marketplace

De Voxelus Marketplace stelt gebruikers in staat hun inhoudsbibliotheek uit te breiden door 3D-activa van ontwerpers over de hele wereld te kopen. De markt is een online gecurateerde 3D-winkel met inhoudswinkels die compatibel zijn met het voxelus-platform.

We hebben de moeite genomen uit 3D-inhoud. Op de markt selecteert u gewoon wat u wilt, u koopt het actief en dan wordt het automatisch beschikbaar in The Voxelus Creator de volgende keer dat u het openmaakt of hit refresh.

Om te kunnen werken in de Marketplace-gebruikers heeft Voxels nodig, die momenteel de enige vorm van geld is die in het Voxelus Platform wordt gebruikt.

Voxelus heeft ook hun partnerschap aangekondigd met Flatpyramid.com, een online marktplaats voor het ontdekken, kopen en verkopen van 3D-inhoud. Met het partnerschap zal Voxelus maximaal 7000 Flat Pyramid VR-assets integreren, zoals niet-eigen grafieken, afbeeldingen en 3D-modellen, waaronder nog steeds en geanimeerde karakters en omgevingen in de Voxelus Marketplace, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor het creëren van aangepaste VR-werelden, direct klaar voor multiplayer.

Nieuwe inhoud wordt elke dag geüpload!
Iedereen kan activa verkopen en geld verdienen!

Klik hier voor alle informatie over Voxels VOX: http://www.thevoxel.com/

Hoe koop ik Voxels VOX?

Klik op de groene button hieronder om Voxels VOX te kopen of te verkopen: