fbpx

Verge XVG

Wat is Verge XVG?

Vergewijzer

Verge biedt de beveiliging van op blockchain gebaseerde betalingen aan dagelijkse gebruikers met gebruiksvriendelijke software die is afgestemd op de werkelijke behoeften en toepassingen. Verge XVG streeft ernaar om blockchain-betalingen moeiteloos en gemakkelijk te maken.

DAGELIJKS GEBRUIK

Verge biedt een gebruiksvriendelijk platform waarmee dagelijkse gebruikers snel en efficiënt kunnen handelen via een op blockchain gebaseerd netwerk.

COMMUNAUTAIRE GEDREVEN

Verge is een open source project met een actief team van ontwikkelaars van over de hele wereld. Het ontwikkelteam staat altijd in nauw contact met de community. Verge is geen particulier bedrijf dat wordt gefinancierd via een ICO of pre-mining.

MASSA-ADOPTIE

Lage tarieven, snelle transacties, een hoog volume in omloop en ondersteuning voor meerdere platforms zijn de ingrediënten die Verge perfect gepositioneerd maken voor massale acceptatie.

VEILIGHEID

Ons netwerk biedt functies van wereldklasse om ervoor te zorgen dat onze gebruikers snel, veilig en veilig betalingen kunnen verzenden en ontvangen.

 

Klik hier voor alle informatie over Verge XVG

Hoe koop ik Verge XVG?

Klik op de groene button hieronder om Verge XVG te kopen of te verkopen: