fbpx

Solve SOLVE

Wat is Solve SOLVE?

Solvewijzer

Het Solve platform decentraliseert de gezondheidszorg door vijf belangrijke aspecten te tokeniseren:

Identity

Traditionele identiteitssystemen voor de gezondheidszorg zijn gefragmenteerd, moeilijk te beveiligen en exclusief. De tokenisering van identiteit biedt daarentegen anonimiteitsopties. Het is de ideale oplossing voor beschermde gezondheidszorg omdat tokenisatie het risico aanzienlijk vermindert, gebaseerd op het feit dat zorggegevens niet kunnen worden geschonden als ze er al niet zijn.

Data

Op het Solve.Care-platform kunnen zorgorganisaties het eigendom van data teruggeven aan gebruikers. De onderliggende blockchain zal de manier waarop elektronische medische dossiers worden gedeeld en opgeslagen opnieuw worden uitgevonden. De technologie stelt patiënten, ontwikkelaars, zorgorganisaties en elke deelnemer in staat om het eigendom van gegevens te behouden.

Consent

Traditionele zorgsystemen bieden patiënten geen eenvoudige manieren om toestemming te geven of in te trekken voor het gebruik van zorggegevens. Care.Protocol daarentegen stelt uw organisatie in staat om AVG-, HIPAA- en Hitrust-compatibele digitale zorgnetwerken te bouwen door middel van slimme contracten of met behulp van geautomatiseerde systemen zoals Care.Tags.

Transactions

Het gebruik van blockchain zorgt ervoor dat de transactiegegevens veilig zijn en worden gecontroleerd. Zorg. Protocol decentraliseert transacties waarbij deelnemers rechtstreeks communiceren. Er zijn geen tussenpersonen om transacties te verwerken; dus er is geen single point of failure.

Payments

Door het SOLVE-token te gebruiken als een internet- en intra-netwerkvorm van digitale betalingen, kunnen netwerken eenvoudig worden geactiveerd om transacties snel te verwerken vanwege de aard van het platform, waardoor een volledig netwerk van identiteit, toestemming, transacties, betalingen, en interoperabiliteit.

Klik hier voor alle informatie over de Solve

Hoe koop ik de Solve SOLVE?

Klik op de groene button hieronder om Solve SOLVE te kopen of te verkopen: