fbpx

Redd Cion RDD

Wat is ReddCoin RDD?

ReddCoinwijzer

De sociale cryptocurrency die onze Redd-community gebruikt om fooien te geven, te delen en te doneren aan verschillende contentcreators, sociale doelen en humanitaire programma’s op grote sociale-medianetwerken over de hele wereld.

Bringing Social Tipping to the World

Redd wordt gebruikt in meer dan 50 landen en is een van de oudste en meest gevestigde cryptocurrency-projecten in de ruimte. Het werd begin 2014 opgericht en stond bekend als “Reddcoin”. In de afgelopen zes jaar heeft het project verschillende evoluties van zijn netwerk en technologie doorgemaakt.

Veel mensen weten niet dat Redd een 100% vrijwilligersorganisatie is. Dit is een grote prestatie die niet alleen de passie en het geloof van iedereen in dit project laat zien, maar ook de doelen die we proberen te realiseren. Redd heeft in het verleden donaties van de community ontvangen en wordt nu zelf gefinancierd via de meest recente POSV v2-netwerkupgrade.

The meaning of Redd

Met ons nieuwste herontwerp hebben we een bewuste poging gedaan om onze voortdurende boodschap van inclusie en zorg voor elkaar te benadrukken. De afbeelding in ons logo symboliseert steun en gemeenschap. Geen enkele vorm of kleur is hetzelfde. Toch komen alle stukjes samen tot één geheel. Dit is de kracht van Redd. Het is een plek waar iedereen welkom is en die iedereen kracht geeft. Bekijk ons ​​aanstaande Redd Book voor meer informatie over Redd of onze Redd Paper voor meer informatie over ReddCoin, de motor die Redd aandrijft.

Redd.Love: The Social Movement

Onze gemeenschap samenbrengen om de wereld te helpen veranderen en mensen in staat te stellen verschillende doelen over de hele wereld te steunen, te doneren en te financieren.

Breng Bewustzijn

Redd.Love richt zich op het verspreiden van het woord over wie we zijn als gemeenschap en hoe onze producten kunnen helpen een verschil te maken.

Empower People

We zijn van plan mensen te laten zien hoe onze cryptocurrency en ondersteunende producten kunnen worden gebruikt om hun doelen te realiseren.

Verander de wereld

Door bewustzijn te creëren en de tools te bieden waarmee mensen waarde kunnen delen en actie kunnen ondernemen, hopen we dat de resultaten een positieve verandering zullen brengen.

Klik hier voor alle informatie over de ReddCoin

Hoe koop ik de ReddCoin RDD?

Klik op de groene button hieronder om ReddCoin RDD te kopen of te verkopen: