fbpx

Lisk LSK

Wat is Lisk LSK?

Liskwijzer

Tegenwoordig hebben we Apples App Store en Google Play Store. Beide gecentraliseerde oplossingen die eigendom zijn van bedrijven voor gecentraliseerde toepassingen. De Lisk LSK Foundation staat voor een gedecentraliseerde toekomst. Om dit te bereiken, streeft Lisk LSK om blockchain-technologie toegankelijk te maken voor iedereen door een blockchain-applicatieplatform op te zetten voor gebruikers en ontwikkelaars.

Op 24 mei 2016 ging het netwerk Lisk LSK blockchain live met zijn eigen cryptocurrency genaamd LSK. Vanaf die datum werkt de Lisk Foundation hard samen met zijn aannemers tegen de release van hun Software Development Kit (SDK). De SDK is een framework geschreven in JavaScript om uw eigen blockchain netwerk naast het hoofd Lisk LSK netwerk te implementeren. Decentrale applicaties kunnen worden gebouwd bovenop uw eigen blockchain.

 

Mogelijkheden van Lisk LSK zijn eindeloos, zoals het ontwikkelen van platform onafhankelijke sociale netwerken, boodschappers, spellen en ga zo maar door. Alles in uw eigen blockchain netwerk inclusief bijbehorende token, volledig gedecentraliseerd, en dit alles zonder de moeite van ingewikkelde consensus-algoritmen of peer-to-peer-netwerkprotocollen.

Klik hier voor alle informatie over Lisk LSK: https://lisk.io/

Hoe koop ik Lisk LSK?

Klik op de groene button hieronder om Lisk LSK te kopen of te verkopen: