fbpx

Golem GNT

Wat is Golem GNT?

Golemwijzer

Golem GNT is een wereldwijde, open source, gedecentraliseerde supercomputer die iedereen toegang heeft. Golem GNT bestaat uit de gecombineerde macht van de gebruiker’s machines, van persoonlijke laptops tot hele datacenters.

Voor wie is Golem?

Iedereen kan Golem gebruiken om (bijna) elk programma te berekenen dat u kunt bedenken, van het maken van onderzoek naar rennende websites, op een volledig gedecentraliseerde en goedkope manier.

Wat is het Golem-netwerk?

Het Golem-netwerk is een gedecentraliseerde share-economie van computerkracht, waar iedereen kan Geld verdienen ‘hun computervermogen’ huren of software ontwikkelen en verkopen.

Een paar manieren waarop Golem kan worden gebruikt …

Computer Graphics

Golem kan de taak verdelen om CGI weer te geven, in minuten doen, wat zou dagen duren, voor goedkoper dan iets anders.
De eerste versie, Brass Golem, zal dit alleen doen.

Bedrijf

Uit de voorspellingen van aandelen voor grote data-analyse kan Golem de bedrijfsberekening versnellen, terwijl kosten worden verlaagd.

Machine Learning

Of u nu een AI onderricht om grandmasters te verslaan of beelden of menselijke spraakpatronen te herkennen, kunt u naar Golem gaan om het proces te versnellen

Crypto Graphy

Golem kan wereldwijd de eerste en grootste volledig gedecentraliseerde cryptocurrency-mining uitvoeren. Het kan ook helpen bij cryptografie werken zoals integer factorisatie.

Wetenschap

De wereld van wetenschap kan enorm profiteren van goedkope en gemakkelijke toegang tot een krachtige supercomputer. Van DNA analyse naar eiwitvouw simulaties om te zoeken naar buitenaards leven en door en weer.

Micro Services

Het Golem-applicatie register kan ontelbare soorten gedecentraliseerde microservices en dapps uitvoeren, die iedereen kan ontwikkelen en delen (voor een winst, indien gewenst).
Dit zijn slechts de tip van de ijsberg in Golem’s potentiële gebruiksgevallen. En meer zullen verschijnen als meer technologieën worden ontwikkeld.

Klik hier voor alle informatie over Golem GNT: https://golem.network/

Hoe koop ik Golem GNT?

Klik op de groene button hieronder om Golem GNT te kopen of te verkopen: