fbpx

Expanse EXP

Wat is Expanse EXP?

Expansewijzer

Expanse.Tech ™ werd opgericht als de eerste stabiele vork van Ethereum door een van de vroegste blockchain ontwikkelaars en cryptocurrency ondernemers daar, Christopher Franko. Co-oprichter James Clayton is ook de oprichter van de Cryptocurrency Collectors Club (CCC), die de grootste en meest populaire Cryptocurrency groep op Facebook is. Dan Conway, een andere blockchain expert met uitgebreide ervaring, kwam binnenkort bij het team als de derde oprichter, die veel talent, evenwicht en deskundigheid bij het project brengt.

Expanse werd gebouwd als een community-based project zonder een ICO, (initiële muntenaanbod) en is blockchain agnostic. Het idee is gebruik te maken van cutting-edge blockchain technologie om alles wat de gemeenschap en het team zich kunnen voorstellen, te bouwen, met behulp van een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), met een zelfgefinancierd ontwerp om het echt gedecentraliseerd te houden. Op deze manier kan de Expanse gemeenschap evolueren en groeien terwijl belonende houders, partners en beleggers belonen.

Het Expanse-platform heeft nu een tweejarige geschiedenis van consistente groei en stabiliteit. Beginnend klein maar met grote ideeën groeit het team en andere projecten komen nu aan boord om de droom een ​​realiteitsbeperking te maken, alleen door de verbeelding en het talent van alle diverse mensen over de hele wereld die betrokken zijn bij de reis. Elk nieuw lid van de community en partner brengt nieuwe ideeën en visies voor de toekomst. Expanse.Tech is van plan om een ​​van de top blockchain projecten in de wereld te zijn. Gaat u niet mee met dit avontuur? Begin nu meer te weten komen over Expanse vandaag!

Klik hier voor alle informatie over Expanse EXP: http://www.expanse.tech/

Hoe koop ik Expanse EXP?

Klik op de groene button hieronder om Expanse EXP te kopen of te verkopen: