fbpx

ENJIN ENJ

Wat is Enjin ENJ?

Enjinwijzer

ENJIN bouwt een productecosysteem dat de mensheid zal helpen geavanceerde virtuele economieën te creëren door de kracht van blockchain-technologie.

Het is een volledig gedistribueerd team verspreid over vijf continenten en 20 landen, verenigd door een missie om futuristische producten van wereldklasse te bouwen.
Enjin zet zich in voor het UN Global Compact-initiatief voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en de principes ervan op het gebied van mensenrechten, arbeid, milieu en anticorruptie.
Blockchain is een dynamische, snel veranderende ruimte vol potentieel, waar makers, bedrijven en individuen de mogelijkheid krijgen om te evolueren en te groeien.
Meer dan dat, het is een industrie die klaar staat om real-time oplossingen te ontwikkelen voor problemen in de echte wereld.

Naast bedrijfsmodellen en creatieve kansen, geloven ze bij Enjin dat blockchain en niet-vervangbare tokens (NFT’s) niet alleen de toekomst van digitaal eigendom zijn, maar de toekomst van onze hele wereld. Als ontwikkelaar van deze technologie geloven ze ook dat het hun verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat de toekomst van NFT’s duurzaam en billijk is voor elke deelnemer.

Met milieu-impact als een van de topics van de NFT, hebben we essentiële actie ondernomen door een koolstofnegatieve blockchain te lanceren en toe te treden tot het Crypto Climate Accoord.
Enjin is ook begonnen met het onderzoeken van manieren waarop blockchain kan worden gebruikt om kwetsbare gemeenschappen in een postpandemische wereld te ondersteunen, naast het Interregionale Onderzoeksinstituut voor Criminaliteit en Rechtvaardigheid van de Verenigde Naties (UNICRI).

Elke dag zet ENJIN met trots weer een stap naar een betere, door blockchain aangedreven toekomst: Enjin is het eerste NFT-bedrijf dat is toegelaten tot het Global Compact van de Verenigde Naties.

Klik hier voor alle informatie over de ENJIN ENJ

Hoe koop ik de ENJIN ENJ?

Klik op de groene button hieronder om ENJIN ENJ te kopen of te verkopen: