fbpx

Clubcoin CLUB

Wat is Clubcoin CLUB?

Clubcoinwijzer

Clubcoin is een peer-to-peer digitale munteenheid met een gedecentraliseerd en consensusgericht systeem waar alle transacties in een openbare grootboek worden bekeken. Dat betekent dat niemand controle heeft en alles is helemaal transparant voor iedereen op het netwerk.

Met dit type gedistribueerd netwerk kan het munt functioneren zonder iemand te vertrouwen. Het concept van alle digitale valuta neemt de controle uit van een centrale autoriteit en zet het waar het hoort … In de handen van de mensen!

Met Clubcoin kunt u met gemak geld tussen de accounts overmaken. U kunt elk bedrag naar een andere persoon sturen en ze zullen het snel ontvangen en kunnen uitgeven zodra de transactie is bevestigd door het netwerk

Proof of Stake

Clubcoin maakt gebruik van de Proof of Stake-methode om alle transacties veilig te stellen. Dit betekent dat iedereen die Clubcoin houdt, kan beslissen om de munten te gebruiken om de transacties in de grootboek te verifiëren. Dit proces heet staking en zo worden de nieuw uitgegeven munten aan het netwerk geïntroduceerd.

Iedereen kan muntstukken inzetten en beloond worden met nieuw uitgegeven Clubcoin. U hoeft alleen maar een portefeuille te downloaden en de portemonnee online te houden om de transacties te verwerken. Dit maakt gebruik van uw computerkracht om het netwerk te verdelen en te verifiëren en u wordt beloond.

Clubcoin maakt gebruik van open source code, wat betekent dat alles publiek is en kan worden gecontroleerd, dit maakt de digitale valuta zo krachtig. Alles is transparant en beschikbaar voor het bekijken en niemand heeft meer autoriteit dan iemand anders. Uw autoriteit komt alleen af van hoeveel Clubcoin u houdt en staking en iedereen kan deel uitmaken van dit netwerk.

Alle informatie over Clubcoin vind u hier: http://clubcoin.co/

Klik hier voor alle informatie over Clubcoin CLUB: http://clubcoin.co/

Hoe koop ik Clubcoin CLUB?

Klik op de groene button hieronder om Clubcoin CLUB te kopen of te verkopen: