fbpx

Cloakcoin CLOAK

Wat is Cloakcoin CLOAK?

Cloakcoinwijzer

CloakCoin is een digitale valuta ontworpen om Private, Secure, Decentralized & Untraceable Transfers te faciliteren met ENIGMA

Wat is CloakCoin?

Toen Bitcoin in 2008 werd geïntroduceerd en begon te zijn met het begin van een nieuwe financiële leeftijd, ontwikkelde het zich snel een loyale gemeenschap en opende een breed scala aan mogelijkheden voor avontuurlijke gedachten over de hele wereld. Nieuwe markten en diensten zijn geëvolueerd en veel applicaties zijn er geïntroduceerd.

Bitcoin werd aanvankelijk erkend als anonieme transacties over de hele wereld en veel markten werden gebaseerd op deze veronderstelling.

Het duurde niet lang voor mensen om te realiseren dat Bitcoin niet echt ware anonimiteit bood en nog steeds niet tot op deze dag.

CloakCoin was een van de eerste digitale valutaconcepten op de crypto-markt om deze ontoereikendheid aan te pakken en werd in 2014 geïntroduceerd met als doel mensen in staat te stellen een munt te gebruiken die volledige privacy zou verschaffen, in een wereld die steeds meer inbreuk maakt op de Vrijheid van zijn bevolking, waarin werkelijke en waargenomen bedreigingen voor de nationale veiligheid worden aangegeven als reden om zijn burgers te beschermen.

CloakCoin is gebaseerd op het revolutionaire ‘Blockchain’-concept, maar heeft een aantal zeer eenvoudige en slimme communicatielagen toegevoegd en een geavanceerd off-blockchain muntmixsysteem waardoor 3de partijen onmogelijk zijn transacties tussen CloakCoin-portefeuilles op te sporen.

Vandaag is CloakCoin een van de beste systemen die private, veilige, gedecentraliseerde en onopspoorbare digitale monetaire transacties bieden. Het is ook een van de meest gebruikersvriendelijke systemen en zal iedereen met een computer of een smartphone toestaan ​​om deel te nemen aan de digitale markten van vandaag.

Het is niet en heeft nooit de bedoeling van CloakCoin om illegale markten of activiteiten te ondersteunen die verband houden met elementen die buiten de wet handelen. Het enige doel van CloakCoin is om de eigenaren de vrijheid te geven die ze in vele grondwetten over de hele wereld toegekend zijn en hun natuurlijke rechten is.

Is CloakCoin veilig en kan het mijn privacy beschermen?
Ja, CloakCoin is veilig en kan uw privacy zeer goed beschermen. U vindt gedetailleerde informatie op deze website over hoe deze beveiliging en privacy worden gegenereerd. CloakCoin is een puur netwerk voor peer-to-peer zonder de noodzaak van master nodes, custom blockchain formaten of informatie opgeslagen in databases of externe grootboeken, zoals subblokken.

Communicatie tussen alle collega’s is versleuteld, gebaseerd op een TOR zoals uienroutesysteem. Uw transacties worden ondersteund door een groep zogenoemde ‘Cloakers’ die u helpen om de link tussen de afzender en de ontvanger van een transactie te verduisteren. Er worden geen gegevens ingelogd, er blijft geen informatie beschikbaar waarmee elke onderzoeker transacties kan opsporen.

Zeer veilig, makkelijk te gebruiken en zeer efficiënt – dit is waar CloakCoin om draait!

Hoe houd ik CLOAK en wat is een portemonnee?
Net als de meeste andere digitale valuta’s kan CloakCoin zich bevinden in zogenaamde ‘wallets’ of in rekeningen aangeboden door verschillende uitwisselingen of financiële dienstverleners over de hele wereld.

Portemonnee zijn programma’s / apps die u kunt downloaden naar uw computer of smartphone en u toestaan ​​om CloakCoins te verzenden en te ontvangen en u in staat te stellen deel te nemen aan het PoS (Proof of Stake) consensus systeem dat u zal belonen met 6% rente op de waarde Van de CloakCoins in je portemonnee.

De CloakCoin portefeuille stelt u ook in staat uw ENIGMA-transacties te configureren, de parameters op te stellen volgens uw privacybehoeften.

Kan uw CloakCoins door 3de partijen worden gedevalueerd? – MOGELIJKHEID!
De meeste digitale valuta’s, waaronder Bitcoin, hebben het probleem van eventuele devaluatie door 3de partijen geconfronteerd. Een voorbeeld hiervan zijn de Bitcoins in beslag genomen tijdens het onderzoek van Silkroad. Digitale valuta’s laten meestal een spoor van broodkruimels achter die kan leiden tot waardevermindering. Via CloakCoins transactie systeem garandeert ENIGMA CloakCoin gelijkheid en uitwisselbaarheid – ook wel ‘FUNGIBILITY’ genoemd. Devaluatie is derhalve onmogelijk.

Waar kan ik CLOAK krijgen?
Krijg gratis CloakCoins bij de kraan of koop ze op een Exchange.

Lees hier voor meer informatie.

Waar kan ik mijn CLOAK gebruiken?
Net als bij alle andere digitale valuta’s kan CloakCoin worden verkocht op uitwisselingen – verhandeld voor Bitcoin of FIAT valuta’s – of kunnen worden gebruikt voor betalen of betalen voor goederen en diensten die gebruik maken van verschillende betalingsdienstaanbieders. Kijk hier voor meer informatie.

Als u informatie wilt over de technologie achter CloakCoin, lees dan de pagina Meer informatie.
Als u wilt weten hoe u CLOAK kunt krijgen, lees Get CLOAK.

Klik hier voor alle informatie over Cloakcoin CLOAK: https://www.cloakcoin.com/en/

Hoe koop ik Cloakcoin CLOAK?

Klik op de groene button hieronder om Cloakcoin CLOAK te kopen of te verkopen: