fbpx

Chiliz CHZ

Wat is Chiliz CHZ?

Chilizwijzer

‘S Werelds toonaangevende blockchain-fintech-provider voor sport en entertainment

Chiliz heeft het Socios.com-platform voor sportfanbetrokkenheid ontwikkeld dat is gebouwd op de Chiliz blockchain-infrastructuur en gebruikt CHZ als exclusieve valuta op het platform.

Chiliz is een valutaoptie voor door blockchain ondersteunde producten en diensten die zijn gericht op reguliere consumenten. We willen de dagelijkse ervaringen naar een hoger niveau tillen – betrokkenheid van fans bij entertainment, alternatieve betalingsoplossingen voor conventionele producten en meer.

Chiliz biedt sport- en entertainmententiteiten op blockchain gebaseerde tools om hen te helpen hun publiek te betrekken en er geld mee te verdienen.

CHZ – De rocketfuel voor Socios.com

Het fanbetrokkenheidsplatform van Socios.com is vanaf de grond af opgebouwd op de Chiliz blockchain-infrastructuur en gebruikt CHZ als exclusieve valuta op het platform. Op Socios.com kunnen fans fantokens van een aantal van de grootste en meest gerenommeerde sportteams ter wereld kopen, waaronder FC Barcelona, ​​Juventus, Paris Saint-Germain, AS Roma, Galatasaray, Atlético de Madrid, OG, CAI en UFC.

Fantokens die op Socios.com zijn gekocht, stellen gebruikers in staat hun teams te beïnvloeden via populaire stemmen en in aanmerking te komen voor op betrokkenheid gebaseerde teambeloningen en erkenning. Alle Fan Tokens worden geslagen met behulp van de Chiliz-blockchain en alle stemmen op het platform worden uitgevoerd als een reeks slimme contracten die via de Chiliz-blockchain lopen.

 

 

Klik hier voor alle informatie over de Chiliz

Hoe koop ik de Chiliz CHZ?

Klik op de groene button hieronder om Chiliz CHZ te kopen of te verkopen: