fbpx

Bytecoin BCN

Wat is Bytecoin BCN?

Bytecoinwijzer

Bytecoin is een open gedecentraliseerde cryptocurrency. Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich bij het Bytecoin-netwerk aansluiten en aan de ontwikkeling van valuta deelnemen. Net als internet is Bytecoin internationaal van aard.

Bytecoin zorgt voor veilige en veilige transacties over de hele wereld en biedt het gemak van directe kostenvrije geldtransacties.

Om het Bytecoin-netwerk van Bytecoin-valuta te onderscheiden, wordt de laatste BCN genoemd. Bijvoorbeeld, de huidige bytecoin-emissiesnelheid bedraagt elke 120 seconden 65.000 BCN.

Bytecoin is een open cyptocurrency. Daarom kan iedereen bereid zijn om een ​​gebruiker van de valuta te worden en vrijwillig deel te nemen aan de werking van het netwerk. Het enige wat u moet doen is om speciale software te downloaden die een portemonnee voor u zal maken. Met behulp van deze software kunt u geld aan andere gebruikers sturen en betalingen van hen ontvangen.

Bytecoin-algoritmen staan ​​andere gebruikers niet toe om uw portemonnee te weten, aan wie u geld verstuurt en waar u uw geld ontvangt.

U kunt deelnemen aan de werking van het netwerk door het rekenenergie van uw computer toe te wijzen. Door dit mechanisme is transactieverwerking gedecentraliseerd, waardoor een persoon niet alleen een gebruiker, maar ook een deelnemer is.

Er zijn twee manieren om Bytecoins te verkrijgen. U kunt deelnemen aan netwerkonderhoud en daar een beloning voor krijgen, of BCN direct kopen op uitwisselingen.

Bytecoin Transacties
Fiat-geldtransacties tussen mensen worden uitgevoerd via een tussenpersoon, een bank of een financiële instelling. Transactiebetrouwbaarheid is gegarandeerd door een agent die de transactie uitvoert.

Transacties tussen gebruikers van Bytecoin worden via internet uitgevoerd. De privacy van de transactie is beveiligd door beveiligde cryptografische algoritmes waardoor niemand kan identificeren wie het geld heeft verzonden, wie de ontvanger was en hoeveel geld er werd overgemaakt.

Bytecoin transacties verwerken gebeurt door het hele netwerk van gebruikers. Toch heeft geen deelnemer toegang tot de transactiegegevens. Alle transfers zijn volledig anoniem.

De verwerkingstransacties vereisen een aanzienlijke hoeveelheid rekenmiddelen. Die gebruikers die bij het netwerk zijn aangesloten, kunnen de tijd van hun computers toewijzen voor transactieverwerking. Als beloning ontvangen ze BCN. Zo’n proces heet mijnbouw.

Bytecoin Emission
Emissie van fiat valuta’s is een gesloten proces waarbij een emittent zijn eigen mogelijkheden heeft. Men kan niet aan het emissieproces deelnemen.

Bytecoin-emissie is een open proces dat computergegevens van alle netwerkleden gebruikt. Elke gebruiker kan zich bij het Bytecoin-netwerk aansluiten en deelnemen aan het emissieproces (dus mijnwerker worden).

Mijnbouw in het netwerk resulteert in het creëren van nieuw geld, dat dient als beloning voor gebruikers die hun rekenkracht gebruiken om transacties te verwerken.

Alle transacties worden elke 120 seconden uitgevoerd. Miners zorgen ervoor dat de transacties correct worden verwerkt en cryptografische bescherming van transacties en persoonsgegevens verstrekt. Mijnwerkers hebben echter geen toegang tot de financiële gegevens van gebruikers, omdat Bytecoin de identiteit van de afzender en de ontvanger beschermt en de overgedragen som verbergt.

Als een beloning ontvangen miners ongeveer 65.000 BCN per 120 seconden. Zo’n aanpak maakt zowel nieuwe geldemissie- als nulvergoeding mogelijk.

Deflatie
Bytecoins worden geleidelijk duurder in de tijd, omdat de emissie beperkt is tot 184,47 miljard BCN. Het aantal Bytecoin uitgestoten elke 120 seconden neemt iets af. Als resultaat krijgt BCN de waarde en de wisselkoersverhoging.

Terwijl valuta’s met een scherpe daling van de beloning per blok worden blootgesteld aan intense dalingen in de netwerkenergie, neemt de uitstoot van Bytecoin langzaam af, waardoor de valuta tegen economische schokken wordt beschermd.

Geografisch gebied
Fiat valuta’s zijn toegewezen aan specifieke gebieden, terwijl Bytecoin gebonden is aan het internet en daarom internationaal van aard is.

Bytecoin heeft zijn eigen netwerk gevormd dat bestaat uit gebruikers die Bytecoin gebruiken voor wederzijdse nederzettingen. Bytecoin-netwerk is open en iedereen die bereid is om mee te doen is welkom om een ​​gebruiker van Bytecoin-valuta te worden.

Veiligheid en betrouwbaarheid
De betrouwbaarheid van Bytecoin wordt bepaald door de totale rekenkracht van alle computers die deelnemen aan de verwerking van transacties. Hoe groter de verwerkingsvermogen, hoe betrouwbaarder het netwerk.

Zo wordt al het geld dat in uw portefeuille is opgeslagen, al beschermd tijdens de transactieverwerking en de veiligheid is niet afhankelijk van de betrouwbaarheid van het netwerk. Je geld is toch veilig.

Hoe Bytecoin werkt
John heeft 30 BCN in zijn portemonnee. Hij wil pizza bezorgen op zijn plaats, die 1 Bytecoin kost, inclusief belastingen en bezorging.

John plaatst een bestelling op de website. Direct daarna ontvangt hij 1 BCN factuur die de pizzeria Bytecoin portefeuille bevat. John stuurt de volgende instructies naar het Bytecoin netwerk: stuur 1 BCN van John_address naar pizzeria_address.

Zodra elke computer in het netwerk deze insutruction ontvangt, controleert het of dit BCN John wil overbrengen die eigenlijk aan hem behoort. Een computer kan echter niet ontdekken wie deze BCN naar John heeft overgedragen, noch zijn saldo. Een computer controleert gewoon de overeenstemming van de handtekening van de afzender. Het heeft geen toegang tot persoonlijke gegevens.

Elke computer in het netwerk verzamelt de transacties die moeten worden verwerkt en verpakt in een blok. Elk blok moet voldoen aan specifieke regels, wat een moeilijke taak is om op te lossen. Vandaar dat elke computer in het netwerk werkt bij het berekenen van een geschikt transactieblokformulier. Dit is nodig om t te beschermen

Klik hier voor alle informatie over Bytecoin BCN: https://bytecoin.org/

Hoe koop ik Bytecoin BCN?

Klik op de groene button hieronder om Bytecoin BCN te kopen of te verkopen: