fbpx

Blackcoin BLK

Wat is Blackcoin BLK?

Blackcoinwijzer

BlackCoin is een digitale valuta in peer-to-peer met een gedistribueerde, gedecentraliseerde publieke grootboek, die in tegenstelling tot die van traditionele banken zichtbaar en gemakkelijk door iedereen wordt gecontroleerd.

Denk eraan als een volksbank. Uw accounts kunnen niet bevroren worden, het is volledig en altijd gratis, het is anoniem, veel veiliger dan traditioneel bankieren en betalingen kunnen binnen enkele seconden aan iedereen ter wereld worden verzonden.
Iedereen kan een account maken door alleen de software te downloaden. Deze bank heeft geen eigenaars en kan niet worden afgesloten. Omdat het peer-to-peer is, is het helemaal transparant. Er is een beperkt aanbod van munten die het waardevol maken en een grote voorraad rijkdom zoals goud. Nieuwe munten kunnen alleen worden gegenereerd door de netwerken 1% rentevoet. Everyones account genereert 1% rente per jaar om te helpen het systeem veilig te houden.
Zo welkom in de toekomst van de munt!

Veilig, snel, veilig, anoniem, spannend en meestal leuk!

Hier zijn enkele andere prestaties of eerbare vermeldingen:

-Blackcoin was de eerste munt om het spel volledig te bewijzen.
-Dit is ook de eerste munt van de wereld om slimme contracten te hebben.
-In het begin van 2014 was Blackcoin de eerste munt om POS te combineren met een multipool. Het was zo krachtig dat het de “Blackhole” genaamd was.
-Blackcoin was de eerste munt om crowdfund te huren en een reclame- / PR-bureau Max Bourges te huren!
-Blackcoin is bekend om een ​​uitstekende gemeenschap te hebben. Iedereen is hier een ster bij Blackcoin. Ze hebben allemaal onvermoeid gewerkt om deze munt een van de acties in plaats van woorden te maken. Het is een van de meest actieve gemeenschappen naast Dogecoin.

Klik hier voor alle informatie over Blackcoin BLK: http://blackcoin.co/

Hoe koop ik Blackcoin BLK?

Klik op de groene button hieronder om Blackcoin BLK te kopen of te verkopen: