fbpx

Binance Coin BNB

Wat is Binance Coin?

BinanceCoinwijzer

BinanceCoin, aangeduid door BNB, is een native munt van de Binance cryptocurrency-uitwisseling die is gebouwd op de Ethereum-blockchain met behulp van de ERC20-tokenstandaard. Binance zal maximaal 200 miljoen BNB-tokens uitgeven. Het primaire doel is om de uitwisselingsactiviteiten van brandstof te voorzien en tegelijkertijd gemak en betaalbaarheid te bieden aan handelaren en liefhebbers van cryptocurrency.

BinanceCoin

De munt werd in juli 2017 gelanceerd via een Initial Coin Offering (ICO) waarbij 20 miljoen BNB-tokens werden aangeboden aan angel-investeerders, 80 miljoen voor de projectbijdragers en de resterende 100 miljoen voor verschillende mensen die deelnamen aan de ICO. Het geld dat werd opgehaald door BNB-tokens te verkopen, werd gebruikt voor uitwisselingsontwikkeling, branding en marketing. Een percentage van de investering werd ook besteed aan het toevoegen van noodzakelijke upgrades aan de Binance cryptocurrency-uitwisseling.

Waarom is Binance Coin uitgevonden?

Het is gemaakt om het cryptocurrency-platform te versterken en zijn activiteiten te voeden om een ​​duurzaam ecosysteem tot stand te brengen. De munt kan voor een groot aantal doeleinden worden gebruikt, waaronder het betalen van de listing fee, exchange fee, trading fee of andere kosten die een gebruiker op de beurs kan maken. In het eerste jaar bood Binance een handelskorting van 50% aan, die elk volgend jaar met de helft zou worden verminderd met een korting die vanaf het vijfde jaar zou eindigen.

De munt kan ook worden gebruikt voor IEO-investeringen die worden vermeld in de Launchpad-sectie van Binance. Deze nieuwe valuta worden vervolgens genoteerd op de Binance crypto-exchange, waardoor ze een volledig uitgeruste handelsplaats hebben. Het hebben van een eigen valuta zal de afhankelijkheid van traditioneel geld verminderen, wat vertragingen en extra kosten kan veroorzaken die een extra financiële last voor de eindgebruiker vormen. Dit token biedt een naadloze ervaring terwijl gebruikers geld kunnen besparen op transacties.

Klik hier voor alle informatie over de BinanceCoin: binance.com

Hoe koop ik de BinanceCoin BNB?

Klik op de groene button hieronder om BinanceCoin BNB te kopen of te verkopen: