fbpx

Ark ARK

Wat is Ark ARK?

Arkwijzer

ARK biedt gebruikers, ontwikkelaars en startups met innovatieve blockchain technologieën. Toegankelijk via push-clone-klare blokchettingen, en onze SmartBridge-technologie. ARK streeft naar het creëren van een gehele ecosysteem van gekoppelde chains en een virtuele spiderweb van eindeloze gebruikssoorten die ARK zeer flexibel, aanpasbaar en schaalbaar maken. ARK is een veilig platform dat is ontworpen voor massale adoptie en levert de diensten die consumenten willen en ontwikkelaars nodig hebben.

Snel

ARK’s Core is geconfigureerd om ultra snelle transacties te produceren met 8 seconden bloktijden. Met gemakkelijk geïmplementeerde toekomstige schaal, is er hogere doorvoer beschikbaar wanneer ARK het nodig heeft.

Decentraal

ARK levert een meer gedecentraliseerd stemstelsel dan andere DPoS consensus modellen. Stemgewicht is verdeeld over alle stemmen in plaats van 100% gewicht aan elke stem toe te wijzen, waardoor het bijna onmogelijk is voor een overname van het gehele netwerk.

Bouwt bruggen

ARK streeft naar het overbruggen van bekende blockchain technologieën door middel van het gebruik van SmartBridges, waardoor een samenhangend ecosysteem van blockchains mogelijk is.

Duurzaam

Het ARKShield programma biedt een extra laag bescherming tegen ARK. Een professioneel beheerd Sustainability and Contingency Fund of ARKShield, zorgt voor stabiele financiering door de toekomstige ontwikkeling.

ARK ECOSYSTEM

ARK team

Een uiteenlopende groep getalenteerde individuen die samenwerken om de visie van de 27 leden te realiseren, die allemaal hartstochtelijk gewijd zijn aan samenwerking en de ontwikkeling van het Ark-ecosysteem.

Fysiek kaart systeem

Fysieke kaarten en overdrachtsapparatuur (POS / NFC) toegankelijk voor mensen zonder traditionele bankrekeningen. Dit omvat ook tools om off-chain transacties te beheren.

Bruggen bouwen tussen Blockchains

Ark zal andere blokketens overbruggen via een vendorfield bekend als de SmartBridge. Dit omvat, maar is niet beperkt tot: Bitcoin, Ethereum en Lisk.

Onderliggende Token

ѦRK munten zijn Snel, veilig en stabiel. Het gebruik van gedelegeerd bewijs van belang en praktische Byzantijnse fouttolerantie (PBFT) om het netwerk te beveiligen.

Hypermedia protocol platform

Een peer-to-peer Inter Planetary File System (IPFS). Met IPFS-integratie kan ARK de toekomst van media en hosting betreden. ARK toelaat om grote hoeveelheden gegevens te hosten zonder de blockchain-bloat die andere ketens plaagt.

Interplanetary Scale Blockchain Database

Een peer-to-peer InterPlanetary DataBase (IPDB), wordt geïntegreerd in ARK. * In afwachting van de definitieve release van IPDB

Constante verbeteringen

De ontwikkelaars van Ark het klokje rond en maken verbeteringen aan de kern. Dit houdt Ark snel, veilig en stabiel.

Optionele privacy

Om het bereik van het ARK-ecosysteem te vergroten, streeft Ark ernaar om optionele private transacties uit te voeren. Welk waarschijnlijk wordt uitgevoerd via ons SmartBridge-systeem.

Zelfvoorzienend

Ark ontwikkeld niet alleen de tools die ontwikkelaars willen en nodig hebben, maar bieden ook de unieke diensten die consumenten willen, begrijpen en gebruiken.

Klik hier voor alle informatie over Ark ARK: https://ark.io/

Hoe koop ik Ark ARK?

Klik op de groene button hieronder om Ark ARK te kopen of te verkopen: