fbpx

Swipe SXP

Wat is Swipe SXP?

Swipewijzer

Swipe Platform

Met Swipe kunnen bedrijven virtuele en fysieke merkkaarten maken, beheren en distribueren, terwijl Swipe alle verantwoordelijkheden op het gebied van regelgeving, naleving en netwerk beheert om uw programma snel te lanceren met onze bankpartners en directe licenties.

Swipe maakt verbinding met en werkt samen met grote betalingsnetwerken om bedrijven in staat te stellen snel cryptocurrency te creëren voor fiat-gefinancierde kaartprogramma’s. Swipe Ramps maakt een volledig fiat-kanaal mogelijk voor betalingen van en naar elke activaklasse.

Tokenize uw kaart voor een contactloze ervaring met Swipe-aangedreven debetkaarten die toegang geven tot Apple Pay, Google Pay en Samsung Pay

Swipe oplossingen ondersteunen ’s werelds grootste cryptocurrency-uitwisselingen met een robuuste API.

Virtuele en fysieke kaarten

Verstrek direct een virtuele kaart voor uw gebruiker terwijl ze wachten op een fysieke kaart met uw logo’s op maat met de post met digitale betaling en NFC-ondersteuning. Allemaal bedekt met een paar regels code.

Programmeerbare instellingen

Geef kaarten uit met een volledige reeks controles, zoals het inschakelen van buitenlandse transacties, het vergrendelen van de kaart, het opnieuw uitgeven van verloren kaarten, MCC-beperkingen, pincodecontroles en meer. Pas aan wat u wilt dat uw gebruikers ook on-demand toegang hebben.

Naleving gereed

Swipe verwerkt alle KYC- en identiteitsverificatievereisten per regio, allemaal gebundeld met een enkele API-aanroep. Klanten kunnen gebruikmaken van onze licenties en/of bankpartners om alle toegang te krijgen die ze nodig hebben om te starten.

Realtime toegang

Krijg volledige controle over de transacties die worden gepresenteerd met onze realtime autorisatieoplossing. Creëer een logica om scenario’s naar eigen goeddunken goed te keuren/af te wijzen met volledige controle over kaarttransacties en autorisatiestromen, zodat u realtime beslissingen kunt nemen over elke betaling

Klik hier voor alle informatie over Swipe SXP: https://www.swipe.io/

Hoe koop ik Swipe SXP?

Klik op de groene button hieronder om Swipe SXP te kopen of te verkopen: