fbpx
coinwijzer workshop bitcoin cryptocurrency

BITCOIN PRIJS TIKT OPNIEUW DE $ 7000 DOLLAR AAN.

Het was weer een interessante week voor de Bitcoin-markten. Tot nu toe is het momentum nog steeds in het voordeel van de Bulls. Nu de Bitcoin-prijs voor het eerst sinds een tijdje boven de $ 7.000,- ligt, ziet het er goed uit voor ’s werelds toonaangevende cryptocurrency. Op dit moment zit de Bitcoin-prijs op $ 7.250,- maar het is mogelijk dat de winst doorzet. Het cryptocurrency-ecosysteem herstelt op dit moment, omdat ook geen van de belangrijke altcoins zoals Litecoin, Ethereum, Dash en Ripple in waarde daalt.

Met zoveel tegenstrijdige meningen over wat Bitcoin zou moeten zijn en hoe het zou moeten evolueren, is het bijna een wonder dat de prijs de afgelopen week nooit is gedaald tot US $ 5.000,- Dollar. Hoewel we de Bitcoin-prijs twee keer hebben zien dalen tot minder dan US $ 6.000,- Dollar, lijkt het erop dat de schade die in het evolutieproces is geleden, ongedaan is gemaakt. Er is nog een lange weg te gaan voordat iemand zelfs maar kan nadenken over het zien van een nieuwe all-time high voor BTC.

De Bitcoin-prijs is voor het eerst in vier en een halve dag zojuist boven US $ 7.000,- gestegen. Er is de afgelopen week veel concurrentie geweest van BitcoinCash, maar het lijkt erop dat mensen weer massaal naar Bitcoin toe zijn. Beide ecosystemen zullen blijven bestaan, maar de hoop dat BCH de nieuwe Bitcoin wordt, moet voor de nabije toekomst opzij worden gezet. Beide valuta kunnen eenvoudig naast elkaar bestaan ​​zonder dat ze met elkaar moeten concurreren op het gebied van branding.

Nu de Bitcoin-prijs nu al boven de $ 7.000,- Dollar is, is er veel enthousiasme in de markt. Of deze trend de komende dagen en weken zal stollen, staat nog te bezien. Het zou goed zijn om de Bitcoin-prijs opnieuw boven US $ 7.250,- te zien stijgen, maar er zal een solide momentum moeten zijn om deze opwaartse trend gaande te houden. Op dit moment begint dat momentum duidelijk te worden, maar er zal ook een behoorlijke hoeveelheid winst worden genomen. Mocht je een serie munten hebben en een leuke villa willen plaatsen dan zie je op 01 Architecten een paar leuke villa’s staan.

Dankzij een solide US $ 3,5 miljard Dollar in 24-uurs handelsvolume, kan de hele wereld zien dat de vraag naar Bitcoin in het minst niet vertraagt. Hoewel dit aantal de afgelopen dagen een stuk hoger was, werd dit ook opgeblazen door de prijsontwikkeling van Bitcoin Cash. De meeste handelaars wisselden geld uit van Bitcoin naar Bitcoin Cash en weer terug. Dit heeft het handelsvolume van beide valuta’s sterk opgeblazen, ook al lijkt het erop dat de situatie ten einde loopt. Op dit moment is er een hernieuwde vraag naar Bitcoin, maar het kan van korte duur zijn. Maar nogmaals, het wordt hoog tijd dat de Bitcoin-prijs zich herstelt, omdat de downtrend al lang genoeg is doorgegaan.

Hoe de dingen zullen spelen voor Bitcoin en alle altcoins die ermee gecorreleerd zijn, moeten nog worden bepaald. Vandaag kan het een uitstekende dag blijken te zijn om snel winst te maken als je bereid bent het risico te nemen. Alle markten ondergaan momenteel veranderingen, hoewel niet iedereen grote prijsschommelingen zal zien. Het zou een zeer interessante dag moeten zijn voor vrijwel alle cryptocurrencies.

 

Bron: themerkle.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *